Lumasol

events

Wij maken en verhuren live installaties voor festivals en evenementen, waarbij ons camera systeem is ingebouwd.

Bezoekers kunnen hun eigen filmpje maken. De beelden zijn meteen te zien op schermen en worden ge-upload naar onze 360º player. Vanuit daar kunnen ze worden bekeken, gedownload en geshared op sociale media. De 360º player kan geëmbed kan worden in elke website, een leuke manier om uw eigen website of product onder de aandacht te brengen van de bezoekers en hun vrienden.

Wij hebben een aantal standaard installaties. Mocht u eigen ideeën hebben, horen we het graag. De vormgeving van alle installlaties kan volledig gecustomized worden. Print templates zijn beschikbaar.

Trampolina
Trampolina
Eén van onze populairste installaties. Trampoline springen blijft leuk voor jong en oud en al helemaal met 60 ingebouwde camera’s. Benodigde ruimte 6 x 8 x 5m.

Meer info >

 

Lumasolator360
Lumasolator 360°
Maak je eigen 3 dimensionale lichtsculptuur met een arsenaal aan custom teken tools. Benodigde ruimte 4 x 6 x 2.5m.

Meer info >

 

PhotoBooth
Photo Booth
Onze kleinste installatie. Denk aan het ouderwetse pasfotohokje, maar dan 180°. Benodigde ruimte 2 x 3 x 3.20m.

Meer info >

 

Ring_Klein
Ring
Benodigde ruimte 5 x 4 x 1m / 9 x 8 x 2m.

Meer info >

 

 

360° player
Dit is de 360° player zoals die geëmbed kan worden in uw site. Grootte en vormgeving zijn aan te passen. Deelnemers vullen hun (bij)naam en eventueel email in. In de player kan naar naam en tijdstip gezocht worden. Als bezoekers hun email invoeren, kunnen wij ze ook een directe link naar hun filmpje toezenden.

Een nieuwe 360player is bijna online. Deze is gemaakt in html5 ipv flash en is daar mee vriendelijker voor mobiel en tablet. Preview hier.

[kml_flashembed movie="https://360player.nl/360player.swf?id=001" allowfullscreen="true"/]

 

Comments are closed.